Gelbe Bayrischen Dinosaurier! Onderweg naar het veld met een BSA drijfmesttank, om een demo te geven. En na 1 werkgang kwam ik ook tot de constatatie dat die Duitsers echt geen water in de tank gedaan

Schlüter Super 3000 TVL

1.720 foto's van @Schluterfan

Schluterfan
Gelbe Bayrischen Dinosaurier!

Onderweg naar het veld met een BSA drijfmesttank, om een demo te geven. En na 1 werkgang kwam ik ook tot de constatatie dat die Duitsers echt geen water in de tank gedaan hadden... Dat heb je dan door eenmaal je erin staat om foto's te nemen.

En dan hopen dat de huurauto geen geurtje achterlaat!

Super 3000TVL, voormalige Rheinbraunversie, die later door huidige eigenaar is omgebouwd naar landbouwversie. Zo werd het bosbouwschild met lier ingeruild voor een hefinrichting met EHR.

Reacties

stijn-de-bock
Top. Mooi.
+2
Kramer U800
Weer zoals altijd een mooie foto met uitleg!! 👌🏼👌🏼
+1
noordhof
Mooie foto , hoppeveld op de achtergrond!👍
+3
schluterman
Deze foto zou zomaar in de folders kunnen 👍
+2
olro 61
@schluterman Helaas had Schlüter destijds niet zulke speciale foto's in de folders...een of enkele Schlüter trekkers voor de Schlütervilla, en een dwarsdoorsnede van een Schlütermotor, en dat was het...met de komst van de Schlüterboeken kwam er heel wat meer mooi beeldmateriaal waar we van kunnen genieten.
Schluterfan
@olro 61

Gut Schlüterhof was anders wel indrukwekkend genoeg om foto's op te maken. Met tot eind de jaren 80 120ha rond de boerderij hadden ze wel plek zat om foto's te maken.

Op dat treffen sprak ik iemand die al sinds 1984 (!) op de meeste Schlüter velddagen geweest was, en een hoop foto's had van in de fabriek. Goud voor mij. En toen kwam mijn vraag/eis, breng eens een boek uit. Dat wil hij ooit doen, alleen de vraag is, wanneer hebben zo'n mensen tijd. Hij dacht er ook aan om eventueel bij een of ander vakblad een soort bijlage te geven met een deel van de foto's in. Hopelijk zien we hierover ooit wat.
stijn-de-bock
@Schluterfan zo weten we toch weer eens wat meer.
+1
olro 61
@Schluterfan Op zich was wel te begrijpen, dat het reclamebudget van een kleine trekkerbouwer als Schlüter niet zo groot was om grote en dikke kleurenfolders te laten maken.
Prachtig als je op zo'n treffen weer iemand spreekt die weer waardevol historisch fotomateriaal van de Schlüter legende heeft...misschien weer iets voor een fotoboek van Manfred Hierhager...
+1
FORD-COUNTY
Machtig mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 3000 TVL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!