Team gewasbescherming.7720 en 6480 beide met kverneland spuit.. Foto is geplaatst door nielsve op 11-06-2019 om 19:48:26, met 10 reacties.

Massey Ferguson Meerdere

nielsve
Team gewasbescherming.
7720 en 6480 beide met kverneland spuit.

Reacties

Nickvg
Hoeveel hectare doen jullie?
nielsve
Alles tesamen voor onszelf ongeveer 250 ha.
De gedragen spuit is eigenlijk enkel voor maïs, spuiten ook nog wat maïs bij een collega waar we grond van huren om aardappels te telen.
Nickvg
@nielsve oh achter de 6480 is een gedragen? dat kon ik vanaf deze foto zo gauw niet zien. 250 ha is ook wel heel wat. Knappe spuittrekkers!
nielsve
@Nickvg ja, hij heeft een jaar of 12 met een getrokken spuit rondgereden. Nu voor het 3e seizoen op "pensioen".
Beetje maïs spuiten, en als dat gedaan is met de haspels rond rijden.
Nickvg
@nielsve op hoeveel uur zit ie nu?
nielsve
@Nickvg iets boven de 11000 uren
Nickvg
@nielsve Is nog een mooi klussie dan zo. Voorderest alleen een beetje voor de kieper?
nielsve
@Nickvg ja klopt, najaar voor de kipper. Enkel als het ver rijden is en die laatste kar is niet echt nodig dan mag hij als eerste thuis blijven.
Als we in de buurt van huis rooien is het meestal wel de eerste waar ik mee vertrek. Ik vind het nog heerlijk om zelf te schakelen 🤗.

In het voorjaar krijgt hij nog de kleine klusjes. Frezen, wat pootgoed naar het land brengen.
+1
Nickvg
@nielsve hebben zelf een 5455 met een schakelpook maar dat blijft toch inderdaad nog wel mooi met een volle vracht dat schakelen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Massey Ferguson en hebben de trefwoorden poseren , vooraanzicht en Spuiten geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!