Foto van een Massey Ferguson 6713S. Vandaag de eerste bollen weer gerooid. Om te beginnen met bijgoed. Is nog wel vrij nat en andere grond dan we gewend zijn met als gevolg best wel wat grond mee in d

Zelfbouw Zelfgemaakte constructies

Nickvg
Foto van een Massey Ferguson 6713S. Vandaag de eerste bollen weer gerooid. Om te beginnen met bijgoed. Is nog wel vrij nat en andere grond dan we gewend zijn met als gevolg best wel wat grond mee in de kist.

Reacties

Inter-844s
Werkt dat mooi, twee kisten achter elkaar en twee naast elkaar? Als alle vier vol zitten weegt het ook wel wat denk ik omdat het zwaartepunt zover van de de trekker af ligt of valt dat mee? 🤔 Ziet er wel degelijk en netjes uit 👍
+1
Nickvg
@Inter-844s de “lader” is voor lege kisten. Die doe je dan eerst helemaal omhoog. Dan pak je de volle kisten van de rooimachine en rij je stukkie vooruit, dan laat je de lege kisten zakken en zet je op de rooimachine. Je rijd dus nooit met 4 volle kisten maar 2 kisten met aardig wat zand is even goed flink zwaar.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Zelfgemaakte constructies ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!