Foto van een Same Centauro 60 , landbouwbeurs Vlagtwedde 2019. Stichting Bovem stond er ook met oldtimers.

Same Centauro 60

oldtimergek
Foto van een Same Centauro 60 , landbouwbeurs Vlagtwedde 2019. Stichting Bovem stond er ook met oldtimers.

Reacties

+1
langeslagdiesel
Als je toch deze machine zo zie met zijn maten, banden maten ( beste sloffen) vermogen en dat dan probeert terug te vinden bij een ander trekker merk uit die bouwjaren met dat vermogen en 4 WD, dan vind je er echt geen tweede die zo veel aan boord heeft wat zo goed werkt en op zo verfijnt functioneerd. Ze liepen in de bloembollen niet voor niets heel vaak voor de rookmachines en ploeg.
wim-same
@langeslagdiesel En war dacht je voor de spruitenplukkers. Waren vroeger bijna allemaal Same's met kruipbak en vierwiel aandrijving.
SJB533
@wim-same
Weet jij nog, dat we het gisteren over blauwe Explorers hadden? Zijn ook blauwe Prestiges/Elite. Zijn schijnbaar een aantal verkocht in het westen vanwege de transmissie....
wim-same
@SJB533 Ik heb jou een mail gestuurd. Ik krijg de foto er niet vanaf.
SJB533
@wim-same
gezien!. Dat is toch geen explorer?
wim-same
@SJB533 In Nederland zou dit een Lamborghini zijn, en in Frankrijk zaten er heel vaak, ook in Lamborghini's luchtgekoelde Same motoren. Waarom in Nederland Lambo's water gekoeld, en in Frankrijk luchtgekoeld waren weet ik ook niet.
SJB533
@wim-same
In principe zijn die motoren ook hetzelfde, afgezien van de koeling, toch? Ultieme SLH-Eicher ozu dus een blauwe Hürlimann zijn, met daarin een SAME blok...
+1
wim-same
@SJB533 ja kan kloppen.
+1
joop-same
@wim-same In Nedeland had je ook Luchtgekoelde Lambo's vooral in de lichte serie, met Same motor.
+1
a3vandiejen
Mooie foto.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Centauro 60 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!