Even frontlader (niet die op de foto!) ophalen voor de S450...Omdat het frame nu net wat meer woog dan we dragen kunnen haalde de voormalige eigenaar zijn

Schlüter Compact 950V6

Schluterfan
Even frontlader (niet die op de foto!) ophalen voor de S450...

Omdat het frame nu net wat meer woog dan we dragen kunnen haalde de voormalige eigenaar zijn "andere frontladertrekker" uit de garage. Als dat niet in stijl laden is!

Top originele Compact 950V6, zo'n 4900u en nog in de eerste lack, op de velgen na dan. Ondanks dat het voor Zetor bestaande Tsjechië bij manier van spreken om de hoek lag, reden er nog redelijk wat Schlüter's daar in de omgeving zei de eigenaar. Vind je er een servicupunt, vind je er ook de Schlüters!

Reacties

olro 61
Weer een hele mooie foto, een Schlüter met frontlader is ook best wel zeldzaam.
Ga jij een frontlader op de 450 bouwen ?
+1
Schluterfan
@schluter jan van samang

Yep, een originele BAAS frontlader, eentje uit 1964. Hij heeft af fabriek op een S350 met het zelfde frame als mijn 450 gestaan, dus normaal is het er zo opbouwen zonder al te veel prul.
JohnDeere5085
Hoe zit dat met aankoppelpunten voor zon lader op een schluter, hebben de trekkers vanzichzelf al een frame waar je hem redelijk makelijk op kan bouten, of moet je heel frame er op gaan zetten?
Schluterfan
@JohnDeere5085

Ze hebben al een frame, en dat van de frontlader bout je erbij.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Compact 950V6 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!