Foto van een International Meerdere 633E, 423 en 2x b47. Foto is geplaatst door Glenn IH op 21-06-2019 om 17:53:10, met 10 reacties.

International Meerdere

Glenn IH
Foto van een International Meerdere 633E, 423 en 2x b47

Reacties

+2
a3vandiejen
Prachtig.
Glenn IH
@a3vandiejen bedankt 😊
+1
sassinga
@Glenn IH Zo dat zijn twee mooie setjes. Achterste pers gerestaureerd? Heb zelf ongeveer 32 jaar met een B47 geperst, zijn super persen.
+1
Glenn IH
@sassinga Okee leuk om te weten dit is het 2de jaar dat ik pers. Bijde persen zijn uitgerust met all twine knopers. als je nog tips hebt hoor ik het graag 😉
+2
Glenn IH
@sassinga ja achterste pers hebben we volledig gerestaureerd. En de voorste had ik oorspronkelijk gekocht voor reserve onderdelen maar aangezien deze mechanische tamelijk goed meeviel ben ik deze ook inorde aan het zetten.
+2
Glenn IH
@sassinga de achterste is vermoedelijk van 1971 en de voorste vermoedelijk 1965-1966
+1
sassinga
@Glenn IH Veel onderdelen van deze pers zijn nog te krijgen bij de Case-IH dealer.Ik zou dus de andere ook mooi maken, slopen kan altijd nog. Je hebt tenslotte ook twee trekkers die voor de persen kunnen. Als je wat wilt weten stuur je maar een bericht.
+1
Glenn IH
@sassinga okee bedankt
+1
Glenn IH
@sassinga de knopers heb ik al terug aan de praat gekregen de schacht is ook al gelast was gescheurd vlak achter de boit vermoedelijk door vijzen die los stonden. Nu nog een paar kleine onderdelen halen en monteren en dan zou ze moeten gaan. En dan uitkijken naar mooie okazie banden

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van International ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!