Wat land wezen egaliseren met deze Optum 250.. Foto is geplaatst door wart op 22-06-2019 om 20:54:21, met 4 reacties.

Case IH Optum 250

403 foto's van @wart

wart
Wat land wezen egaliseren met deze Optum 250.

Reacties

catfan55
Prachtig Wart!

Hoe zijn deze trekkers nou eigenlijk in de praktijk? Ziet ze hier nagenoeg niet, zowel case als NH heeft er al 2-3 elk staan maar hebben nog geen enkele weten te verkopen. Denk dat deze maat wat tussen wal & schip valt hier. De 125-175 klasse is heel populair als voorlader trekker, 250-350 pk kiest men toch gauw voor de T8/Magnum voor het hoger eigen gewicht en qua prijs scheelt het niks tusssen vergelijkbare pk trekkers (T7hd - T8, aldus NH salesrep)
+1
wart
@catfan55 Heb niet veel ervaring met de Optum maar vind het volgende : Trekker doet goed kwa trekken, mooi model ook vind ik.
Persoonlijk alleen cabine wat te krap, bediening niet even soepel of omslachtig, het zicht valt me ook tegen mede door brede motorkap en de instap hoog en steil..
Niet mijn eerste keuze maar vaste chauffeur is heel blij met de Case en daar gaat uiteindelijk om.
catfan55
@wart mooie duidekijke uitleg, heb er ook nog nooit in gezeten of mee gewerkt. Vind ze er wel toer uit zien, zowel de NH als de Case. Was altijd wel te spreken over de kleinere T7’s en Pumas.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Optum 250 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!