Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 6160 TTV, de hele derde snee maar hooien volgende week. Foto is geplaatst door bikkertie op 23-06-2019 om 11:19:37, met 10 reacties.

Deutz-Fahr Agrotron 6160 TTV

bikkertie
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 6160 TTV, de hele derde snee maar hooien volgende week

Reacties

arjanvw
Gras genoeg? Of voor eigen gebruik?
bikkertie
@arjanvw gras genoeg, een deel voor de handel en een deel voor de kalveren, die zijn dol op zulk hooi
arjanvw
@bikkertie dit is idd prachtig spul!
CaseCS130
In grote pakken zonder folie erom?
bikkertie
@CaseCS130 jep, kan zo de loods in
CaseCS130
@bikkertie Werkt wel ideaal, kost weinig zweet. Maar moet wel superdroog in grote pakken, die ventileren veel minder dan kleine. Maar als het weer blijft zoals nu zal dat wel lukken.
casejxu
@CaseCS130 Wij deden dan vaak ronde balen en niet zo strak laten persen. Super balen vorig jaar. Wouden we nu weer doen maar hebbem het af land verkocht.
+1
CaseCS130
@casejxu Ja, dat heeft iets meer ruimte voor ventilatie. Ze werden hier met vierkante grootpakpersen wel eens zo hard geperst dat de houten glijsloffen begonnen te smeulen van de wrijving. Valt niet mee om hooi fan broeivrij te houden.
+1
bikkertie
@CaseCS130 ja klopt, vorig jaar ook gedaan. Zetten het de eerste twee weken los in de schuur, kan het ventileren. Daarna in de klam

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 6160 TTV ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!