Cebeco/Agrifac zelfrijdende spuit, bezig met poseren met een 30m Wingsprayer in de suikerbieten.. Geplaatst door JJ op 25-06-2019 om 19:10:22, met 5 reacties.

Cebeco Veldspuit

Cebeco/Agrifac zelfrijdende spuit, bezig met poseren met een 30m Wingsprayer in de suikerbieten.

Reacties

MaxxuM4ever
Spijt dat je hem niet 10 jaar eerder hebt opgebouwd of valt de winst wel mee en was het meer een maatregel om de spuit toegelaten te houden? Ik zie ze wel steeds meer langskomen op internet.
JJ
@MaxxuM4ever Is niet het eerste jaar dat de Wingsprayer eraan zit. Merken toch duidelijk voordelen in de praktijk. Minder drift natuurlijk, fijnere druppels kunnen nauwkeurige onkruiden bestrijden. Hebben minder water nodig en hebben minder last van wind.
Fendt926Driver
@JJ @MaxxuM4ever als je 90 % driftreducerende doppen neemt hoef je toch ook geen drukregistratie te hebben.
Maar weet niet of je dan ook met minder water toe kunt
+1
JJ
@Fendt926Driver Klopt dan heb je vrijstelling. Wel heb je dan weinige keuze in doppen, in combinatie met de maximale druk die je mag gebruiken heb je over het algemeen dan grove druppels. Dit kan in de praktijk lastig zijn.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Cebeco Veldspuit en hebben de trefwoorden bieten , agrifac , gewasbescherming , suikerbieten , Wingsprayer en Bieten spuiten geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!