Op deze foto is Mini-Loonbedrijf Gelderland-Zuid (Nijmegen) × actief met een Shibaura st 324 met kilverbak en (mini-)cultivator. Altijd snel weer losse grond wanneer je ergens de  losse laag weggehaald hebt.

Shibaura st 324

Op deze foto is Mini-Loonbedrijf Gelderland-Zuid (Nijmegen) × actief met een Shibaura st 324 met kilverbak en (mini-)cultivator. Altijd snel weer losse grond wanneer je ergens de losse laag weggehaald hebt.

Reacties

inspecteurfendt
Slim gezien 😉 ik was vandaag graafwerken aan het doen met de yanmar en de 1 kuubs kipper en met een volle lading is hij door de as gezakt. Daar sta je dan....

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Shibaura st 324 en hebben de trefwoorden cultiveren en Egaliseren geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!