Foto van een Claas Onbekend, nieuw PU 380 voor mijn hakselaar. Stukje capaciteit verhogen met dit nieuwe model pickup. Had Claas jaren eerder mee moeten komen.

Claas Onbekend

1.597 foto's van @catfan55

catfan55
Foto van een Claas Onbekend, nieuw PU 380 voor mijn hakselaar. Stukje capaciteit verhogen met dit nieuwe model pickup. Had Claas jaren eerder mee moeten komen.

Reacties

sassinga
Zeggen we dat niet bij alle nieuwe machine's : die had ik eerder moeten hebben! Wel een mooie pick-up
GerbertXL
Wat is eraan veranderd dan?
catfan55
@GerbertXL de vijzel is anders waardoor het beter de invoerrollen in wil. Ook hebben ze zowel de slipkoppeling van de pickup als vijzel verzwaard. En er zit een 3 speed versnellingsbak op de vijzel aandrijving.

Met de oude bek kreeg ik de 960 nooit eigenlijk over de 90/95% engine load in zware & natte gerst / Rogge zwaden. De vijzel kon het slecht kwijt worden en gaat continu door de slipkoppeling. De nieuwe 960 heeft deze bek ook en was al vrij snel duidelijk dat dit de oplossing was voor de problemen die we hadden bij het hakselen van graan
Fendt926Driver
Na de 380 is er nog de 430 volgens mij.
Dat geeft geen capaciteits verhoging bij jullie?
Wij zijn er ook al wel achter dat de 220 weg moet voor een 3m claas pick up.
Er zijn alleen 3m en een 3mHD pick up.
Weet zo niet wat het verschil tussen die 2 is
arjanvw
@Fendt926Driver 380 en 420 is de werkbreedte?
Fendt926Driver
@arjanvw ja de type aanduiding is de werkbreedte.
220 300 380 en 430 is er volgens mij
arjanvw
@Fendt926Driver 430 zal in NL wel niet veel verkocht worden net als de 380
hermanjohndeere
@Fendt926Driver een 220 gaat inderdaad niet werken voor de 860. Daar is die te sterk voor. Een HD pickup is weer een slaggie nieuwer als de gewone 300. En kan volgens mij verder uit elkaar klappen als je hem terug draait.
radium45
@hermanjohndeere Ik heb jaren gewerkt met een 860 met een 220 ervoor. de bochten is iets lastiger maar voor de rest maakt het niks uit wat capaciteit betreft. gewoon de slipkoppeling op zijn strafst en gaan met dat dink.
+1
catfan55
@Fendt926Driver 380 is de breedste pickup die Claas maakt.

Als het lukt zou ik altijd een HD pickup kopen. Deze kan niet alleen de rollen, maar ook de vijzel liften. En heeft zwaardere slipkoppelingen als eem gewone

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Claas ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!