Foto van een Massey Ferguson 6260. Balen geladen in de Arkemheense Polder in Putten.. Foto is geplaatst door Wilco vd Kuilen op 29-06-2019 om 13:52:41, met 9 reacties.

Massey Ferguson 6260

Wilco vd Kuilen
Foto van een Massey Ferguson 6260. Balen geladen in de Arkemheense Polder in Putten.

Reacties

wim-same
Mooie vracht @Wilco vd Kuilen netjes geladen. hoogte precies goed zeker. moet onder de 28 door.
Wilco vd Kuilen
@wim-same dankje. Hij ging over de A28 maar moet in Nijkerk onder de spoorlijn door dus 9 lagen is de max
wim-same
@Wilco vd Kuilen ja, daar kan je over de 28, dat klopt. Maar de spoorlijn is wel wat hoger hoor.
Wilco vd Kuilen
@wim-same ik ken wel iemand die met 9 lagen de onderste laag op de kant legt en er dan onderdoor kan. Maar zo is het ook hoog zat, het moet ook stabiel blijven.
wim-same
@Wilco vd Kuilen Zo rekenden wij vroeger ook alle viaducten uit hoor. Wij hadden ook wagens met één laag op zijn kant, en 7 lagen op zij plat, dat het precies kon. met stro rijden hadden wij 20 jaar geleden nog een viaduct van 3,80. Dat was helemaal opletten. Een loonwerker had een nieuwe bieten rooier aan laten passen omdat hij er anders niet onder door kon. Later is dit viaduct ook verhoogt, maar wel naar precies 4 meter, dus nog steeds uitkijken.
Wilco vd Kuilen
@wim-same ja daar moet je wel om denken. En op de veluwe moet je veel boven je kijken dat de vracht niet aan een tak blijft hangen, dan ben je zo een paar balen kwijt😁
Fendt926Driver
@wim-same spoorlijn boven kabels zitten hier op 4.50 m
wim-same
@Fendt926Driver Ja klopt Huub. Daar heb je meestal geen last van. Het de trekker met Herder moesten wij onder het spoor wel de arm iets strekken. die was met de arm op de haak ongeveer 4,50 meter hoog.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6260 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!