Terwijl momenteel het kwik bijna niet meer in de thermometer past, nog even terug denken aan deze koude, natte en sombere zaterdag in december, toen we met de Hatz op stap gingen voor een grondige sch

Hatz TL 13

hooidonk
Terwijl momenteel het kwik bijna niet meer in de thermometer past, nog even terug denken aan deze koude, natte en sombere zaterdag in december, toen we met de Hatz op stap gingen voor een grondige schoonmaakbeurt.
Nu ruim een half jaar later nog niet zo ver gekomen als gehoopt, maar het einde komt zo stiekem aan al wel in zicht.

Reacties

+2
Kramer U800
Haha op deze foto zie je pas hoe klein de Hatz is (of hoe groot die MF is). Wel 2 exemplaren om trots op te wezen! 👍
+1
hooidonk
@Kramer U800
Dankjewel!

Ja, ik vind de MF al klein, laat staan de Hatz. De voorwielen van de MF, zijn precies even hoog als de achterwielen van de Hatz. Toen de MF nog op smalle banden stond, was het zelfs exact dezelfde maat (9.5x24). Nu zit er een slagje breder onder.
+3
erik9831
Beter gestaag vooruitgang dan helemaal niet en lui in de zetel te zitten. Rome is ook niet in 1 dag gebouwd 😉
+2
hooidonk
@erik9831
Dat is een waar woord, Erik.
En het moet leuk blijven, soms gaan andere dingen gewoon voor.
Maar ik verwacht nu dat hij pas klaar is, als het show en evenementen-seizoen alweer voorbij is. Hopelijk kan hij er volgend jaar wel bij zijn.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hatz TL 13 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!