Foto van een Ford 7610. Geplaatst door jeet op 30-06-2019 om 22:48:47, met 9 reacties.

Ford 7610

Foto van een Ford 7610

Reacties

wim-same
En een New Holland 570.
+1
jeet
@wim-same dit is een 575
wim-same
@jeet De 575 heeft een iets bredere pic-up dan de 570, en de 575 heeft standaard centrale smering, en dat was bij de 570 een optie. Verder zijn de persen het zelfde. Zijn best hele goede persen. bij ons altijd goed gedaan.
jeet
@wim-same doen het hier ook heel goed die 570 maakt over het algemeen wel maat vastere pakken dan de 575 :
wim-same
@jeet volgens mij zijn de persen het zelfde. Dan heeft dat te maken met de invoer. Ik kan de persdichtheid zo zwaar afstellen dat je ze graag terug stelt. Dan zijn ze niet te tillen. Ik heb wel meer hooi geperst bij een klant die weinig perskosten wou hebben. Later kwam zijn zoon de balen laden. Hij vroeg nog, Hoe zijn de balen Wim, Ik zij "Ik wens jou veel plezier met je blokken beton". Hij zij "moest dat weer van Pa".
+1
jeet
@wim-same dat klopt dat heeft ook te maken met de invoer gewoon mooie volle dijken niks geen last maar bloot hooi of percelen met ongelijke opbrengst kun je er goed op verdacht zijn anders best wel maatverschil.met de 570 veel minder last van te strak is ook niks als je de vingers niet onder het touw kan krijgen
wim-same
@jeet rij snelheid is ook belangrijk. Hoe rustiger je rijd, hoe egaler je pakjes. bloot hooi is vaak al heel fijn spul, met een hoog eigen gewicht. Dan moet je vaak de pers wel even wat anders afstellen.
jeet
@wim-same ja klopt wij rijden altijd rustig dat gejaag houden wij niet van en gaan zitten schakelen ook niet

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 7610 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!