Een Widontec Eventcleaner op de foto bij Eskes Security & Eventcleaning(Hengelo Gld) ×, Hissink Hengelo (Hengelo Gld) ×.Poserend voor het het hoofdpodium van concert at see van blof op de brouwersda

Widontec Eventcleaner

786 foto's van @radium45

radium45
Een Widontec Eventcleaner op de foto bij Eskes Security & Eventcleaning(Hengelo Gld) ×, Hissink
Hengelo (Hengelo Gld) ×.
Poserend voor het het hoofdpodium van concert at see van blof op de brouwersdam. De kleine is de proto van vorig jaar. De proto van dit jaar liep op dit moment op Parkpop Den Haag.

Reacties

Piet1960
Serious business tegenwoordig met al die festivals en events.
radium45
@Piet1960 Dit is voor Eskes al 10 jaar serieuze shit. Er zijn ook niet zo gek veel bedrijven die werken zoals wij werken.
Piet1960
@radium45 Werk gegarandeerd dan voor de toekomst. Mensen gaan niet opeens alles weer netjes in afvalbak gooien. Laten alles vallen waar ze staan.
volvo430
@Piet1960 Dat zou je denken...was laatst op een festival waar een beker of flesje dezelfde waarde had als een drankje. Iedereen zijn of haar drinkbeker inleveren natuurlijk, en netjes dat het bleef!
radium45
@volvo430 Die kant gaat het inderdaad op. Vooral regio Amsterdam waar wij veel evenementen/dancefeesten doen is druk doende om op allerlei manieren te proberen de hoeveelheid restafval te reduceren door oa gebruik te maken van een statiegeld systeem voor de beker.
Piet1960
@volvo430 Daarom moet ook gewoon landelijk statiegeld ingevoerd worden.
radium45
@Piet1960 Dat gaat ook een keer gebeuren. Je merkt op elk festival dat er iets gaande is op dat gebied. Misschien niet meteen als bezoeker maar wel als crew backstage.
Ook een dingetje wat mij opviel tijdens diesel tanken dit weekend, blauwe diesel. blijkbaar liepen alle agregaten en lichtmasten ook op bio diesel.
CaseCS130
Rijden jullie deze machines per vrachtwagen naar de werklocatie? Of rijden ze van zichzelf ook heel vlot?
+1
radium45
@CaseCS130 Nee, in principe gaat alles op de dieplader achter de vrachtwagen, vrachtwagens zelf zijn uitgerust met kabelsysteem voor containers die ingericht zijn als opslag en voorraadmagazijn voor vuilniszakken, big bags, bezems harken enz.. En natuurlijk de Stihl bladblazers. Op een beetje evenement zijn er een man of 7 de hele nacht aan het blazen. Alleen op hele lokale evenementen zoals kermissen en dergelijk, want die doen wij ook, rijden ze zelf.
CaseCS130
@radium45 Ah, dan heb je alles voor de klus meteen bij je dus. Mooi voor elkaar.
radium45
@CaseCS130 Ja, alles is meteen op locatie, natuurlijk komen wij wel eens wat tekort of vergeten mee te nemen, dan neemt de nachtploeg die veelal vanuit onze plaats vertrekt dit wel weer mee want die rijden gewoon ff op en neer door het land.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Widontec Eventcleaner ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!