Foto van een Claas Arion 650 De (voor ons) nieuwe claas eventjes voor de cultivator gezet.. Foto is geplaatst door mf6495driver op 02-07-2019 om 16:16:21, met 5 reacties.

Claas Arion

mf6495driver
Foto van een Claas Arion 650
De (voor ons) nieuwe claas eventjes voor de cultivator gezet.

Reacties

arjanvw
Gebruikt gekocht in het zwart? Of op wens gedaan?
+1
mf6495driver
@arjanvw
De trekker is zo door de vorige eigenaar gekocht. Ik vind een groene even mooi, maar dit is eens wat anders.
Schluterfan
Vanwaar de ommezwaai van die-hard MF/Fendt man naar Claas Koen?

De enige ervaring met Claas die ik heb is enkele uurtjes op een Axos,en ondanks dat die vrij mechanisch was (op powershuttle aant stuur na dan), beviel die trekker mij wel. Alleen bij 37km/u op de weg hield het wel op. Verder wel leuke trekker!
mf6495driver
@Schluterfan
De ommezwaai naar Claas is aan de verdeler gelegen. De man die het onderhoud doet van onze Fendten is sinds een paar jaar Claas verdeler geworden. Aangezien wij heel tevreden zijn van deze verdeler zijn wij gewoon mee over gestapt naar Claas. Hoewel ik vroeger absoluut niets voelde voor Claas trekkers, begin ik er nu wel fan van te worden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Arion ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!