Foto van een PZ Onbekend de messenhouders, lijkt mij niet zo be at meer.. Geplaatst door boskje op 02-07-2019 om 20:20:14, met 5 reacties.

PZ Onbekend

Foto van een PZ Onbekend de messenhouders, lijkt mij niet zo be at meer.

Reacties

deerejohn
Is de plaat nog goed waar deze opzitten anders kun je 2 keer sleutelen ....kunt ze soms een kwart verdraaien voor nieuw slijt gedeelte
deerejohn
Van wat voor type is dit
Rozema
Nieuwe zijn niet extreem duur, ik had ze origineel voor nagenoeg dezelfde prijs als imitatie. Soms wordt de meshouder opgelast maar ik zou als ik deze zie gewoon nieuwe bestellen. Ook stuk veiliger 😬
boskje
Zijn van een Deutz-fahr km 3.19s, ik verdraai ze idd een kwartslag niet dat deze extreem zijn versleten maar om dat ik dan alles weer nieuw en 100% heb!
De slotbouten waren nog veel erger, deze waren bijna door gesleten, je kon je er mee scheren! Ik plaats nog wel ff een foto!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van PZ ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!