Foto van een Fendt Fix 2E harken. Foto is geplaatst door dirkjanmulder op 03-07-2019 om 14:02:39, met 8 reacties.

Fendt Fix 2E

dirkjanmulder
Foto van een Fendt Fix 2E harken

Reacties

fendt farmer309c
Zeldzame Fendt een fix 2e, maar hebben die normaal geen andere achterspadborden ?
fendt2
@fendt farmer309c denk dat het een farmer 2e is.
dirkjanmulder
@fendt farmer309c ik weet wel dat het een 2e is maar voor de rest niet
Kramer U800
@fendt farmer309c Wij hadden ook een Fix 2E, die zag er precies zo uit, behalve de uitlaat dan, die liep onderlangs, en de spatborden inderdaad, die van ons waren rechthoekig. Deze op de foto is waarschijnlijk net een tussen modelletje ofzo, Fendt knoeide ook maar wat aan met wat ze hadden liggen. De onze had heel veel onderdruk toen we hem kochten hier om de hoek bij ons, nieuwe zuigerveren erin gezet, lopen als een trein en geen onderdruk meer, is naar een achterneef gegaan uit Limburg. Ik zou hem nog wel willen hebben, ging best snel en schakelde als een mes door de boter maar qua techniek (buiten de luchtgekoelde MWM motor om) was het het toch niet helemaal. De schakelpook liep met allemaal bochten 😅 om de stoel heen naar achter, waarom makkelijk doen als het moeilijk kan dachten ze bij Fendt zeker. Alles went behalve een Fendt zeggen wij hier altijd.
+1
fendt farmer309c
@Kramer U800 dit is zeker een farmer 2e die hebben 40pk en zijn een 3 cilinder, een fix 2e is een 22pk 2 cilinder met een heel andere bak als een farmer een farmer heeft 2 poken 1 groepen pook en 1 met de versnellingen.


Dit is een echte fix 2e zie je aan het gewichte de neus en spadborden.
+1
Kramer U800
@fendt farmer309c Oké dat wist ik niet. Ik ben zelf niet zo'n Fendt expert. Die van ons had in eerste instantie geen voor-spatborden maar laterna hadden we die zelf er weer op gemaakt, ook van metaal.
dirkjanmulder
Ja het zal wel een farmer zijn

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Fix 2E ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!