Foto van een Deutz-Fahr Agroplus 100, paar weekjes terug, hooibalen laden door men neef.. Foto is geplaatst door erik9831 op 07-07-2019 om 18:38:56, met 11 reacties.

Deutz-Fahr Agroplus 100

erik9831
Foto van een Deutz-Fahr Agroplus 100, paar weekjes terug, hooibalen laden door men neef.

Reacties

+2
stijn-de-bock
Is best mooi ,een oude vrachtwagen waar ze de cabine van branden en een dissel aan lassen.
+3
erik9831
@stijn-de-bock was vroeger (voor al de wetgeving er kwam) de meest normale zaak.

Deze is ook in wat minder goede staat, vooral dan plaatwerk, maar er zijn er die een pak erger zijn. Waren meestal ook al versleten van voor er een kar van gemaakt werd.

Is een kunstvorm dat stilaan ook verdwijnt.
nielsve
@stijn-de-bock zo hebben wij ook nog een Dolly rond bollen 🙉
+2
Saeghershof
Men kon geen goedkopere kar hebben. Cabine motor en vooras naar het oud ijzer. Hier weet ik er genoeg staan met een 'plaatje' opgeklopt waardoor de kar inorde was.
JD-4450
@erik9831 hoe zit dat met de regels bij jullie dan? Hier in de buurt lopen wel meer van dat soort karren!
+2
erik9831
@JD-4450 daar is niet aan uit te kunnen volgens mij 😄 ik weet het echt niet.

Ooit eens gaan kijken naar een kar zonder papieren, was toevallig een agent. Hij heeft een hele uitleg gedaan waarom papieren niet nodig waren. Wat en hoe het juist zat, ik kon er niet echt mee volgen 😄

Anderen zeggen dan weer, dat je wel papieren nodig hebt in dat of dat geval, anderen zeggen weer zo... Zou simpel kunnen, maar word helaas allemaal veel te moeilijk gemaakt.

Zelfde als met die rijbewijzen... Ik heb papieren dat ik mag rijden met rode mazout, dat ik zonder rijbewijs mag rijden, dat ik geen km-heffing moet betalen...
+1
stijn-de-bock
@erik9831 niemand weet het nog.
Saeghershof
Ik heb enkele jaren trug onze oude kipper zonder papieren vervangen door een record met papieren. Een keer een opmerking van een agent dat het niet wettelijk is om van een oude vrachtwagen een kar temaken.
Fred6490
Hier in de streek pas je best op, boetes zijn niet mals kan er van meespreken. Denk dat oom agent nieuwe combi wil.
+3
JD-4450
Hier word ook alles steeds moeilijker...
Ze vinden altijd wel iets wat niet in orde is als ze je aanhouden...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agroplus 100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!