Foto van een Deutz-Fahr AX 4.190, wat een brute machine zeg!. Foto is geplaatst door Kramer U800 op 07-07-2019 om 21:15:48, met 11 reacties.

Deutz-Fahr folder

Kramer U800
Foto van een Deutz-Fahr AX 4.190, wat een brute machine zeg!

Reacties

stijn-de-bock
Niks mis mee, maar vind de Duitse versie toch mooier. Vooral de spatborden.
Kramer U800
@stijn-de-bock Daar ben ik het mee eens, die zijn toch wat eleganter om te zien. Maar dit is rauw, geen showtractor maar een werkpaard, bedoeld waar die voor moest dienen, geen spatje elegantie. Die spatborden zijn wel lelijk maar wel praktisch omdat als je schade maakt het terug buigt, of erger nog afbreekt en je het zo nieuw eraan kan schroeven. Daarom is dit ook een export tractor, Frankrijk, Amerika?
olro 61
Nog nooit gezien, in welk land werd deze zo in de markt gezet, of was het een prototype?
Kramer U800
@olro 61 Staan er zat te koop op internet voor prijzen waar je stijl van achterover gaat staan, 50.000 dollar is geen uitzondering, dus zal geen prototype zijn omdat er meerdere van zijn. Dus zal wel Amerikaans zijn maar in de folder is het volgens mij in het Frans getypt.
+1
erik9831
@Kramer U800 ziet er mij eerder Spaans uit aan de foto te zien, Mexico enzo praten ze dat ook daar 😄
+1
bob de bouwer
@erik9831 Volgens mij Argentinië
stijn-de-bock
@bob de bouwer volgens mij ook.
olro 61
@erik9831 Dat zou goed kunnen, het lijkt wel Spaans of Portugees.
+1
John k
Apart ding!!! Nooit iets van gezien in de USA of Canada
+2
SJB533
AX is een Argentijnse DX

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr folder ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!