Gevlakte zandwegen in de gemeente wierden.Claas Dealer Bruggeman en Claas sub- Dealer LMB-Hogehexel, beide dealers werk samen in de verkoop van tractoren. Met bijbehorende onderhoud en service, hebben

Claas Arion 610

Claas Holland
Gevlakte zandwegen in de gemeente wierden.

Claas Dealer Bruggeman en Claas sub- Dealer LMB-Hogehexel, beide dealers werk samen in de verkoop van tractoren. Met bijbehorende onderhoud en service, hebben een Claas Arion 610 Cis+ Cmatic, verkocht aan de gemeente Wierden.
Het is de eerste Claas Arion met een onderbouw-wegschaaf die firma Bos uit Bolsward heeft gebouwd. De Claas Arion 610 cis+, is verlengt met circa 3 meter zo is er ruimte ontstaan om het schuifblad tussen de wielen te bouwen. Deze wegschaaf kan zowel naar links als rechts draaien en is in horizontaal te verstellen. Het blad wordt opgeklapt voor transport om voldoende bodemvrijheid te hebben voor. De wegschuif word met één hand bediend met een joystick die naast de drivestick van de Arion 610.
Meer op www.claasholland.nl

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Arion 610 en hebben de trefwoorden claas holland , Claashollandistmydrive en Claashollandmoreclaas geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!