Foto van een Same Panter vandaag in Belsele.. Foto is geplaatst door stijn-de-bock op 07-07-2019 om 21:50:49, met 14 reacties.

Same Panter

stijn-de-bock
Foto van een Same Panter vandaag in Belsele.

Reacties

+1
wim-same
Same Panter. ook de eerste serie.
+1
stijn-de-bock
Met bril cabine en bostrom stoel.

(klik om te vergroten)

wim-same
Bostom stoel hadden ze in Nederland ook, en Brill cabine is typisch België. Ik heb ook eens een Belgische Same Panther gehad met een Brill cabine. ( Nu schrijf ik Panther met een H er tussen. Dat was één serie later. ) ha ha. De Belgische uitvoering had ook één versnellingspook minder dan die in Nederland geïmporteerd werden. Verder waren dit wel de eerste SAME met gesynchroniseerde versnellingsbak.
stijn-de-bock
@wim-same die stoel is dacht ik standaard en zie je vaak in same,Volvo bm, international,MF van die periode, misschien ook in nog meer merken?
+1
wim-same
@stijn-de-bock Of bij Same alleen in export modellen. vaak hadden Italiaanse Same's nog simpele stoelen hoor. Ik den dat Noord Europa al iets hogere eisen stelde.
+1
stijn-de-bock
@wim-same bij Volvo bm zie je bostrom stoelen vaak in de folder staan.,bij inter ook soms.
+1
inspecteurfendt
Bril cabines, hoop kabaal maar ze kunnen wel tegen een slag of stoot.
+2
wim-same
@inspecteurfendt In Nederland hadden wij veel Secura cabine's. Precies het zelfde. Zat wel een veiligheids frame in, maar heel veel kabaal.
XC 70
Foto genomen van op een M 103 ?
stijn-de-bock
@XC 70 klopt.
a3vandiejen
Leuke verzameling Same's daar.
+1
stijn-de-bock
@a3vandiejen zeker,5intotaal,en alle merken samen 24 tractoren.
+1
a3vandiejen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Panter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!