Foto van een MAN meerdere😁vandaag op de rondrit in haasdonk.. Foto is geplaatst door stijn-de-bock op 14-07-2019 om 17:34:50, met 6 reacties.

MAN meerdere

stijn-de-bock
Foto van een MAN meerdere😁vandaag op de rondrit in haasdonk.

Reacties

+2
bas101
Mooie tractor , zonder verder te willen mekkeren zou hij gezien 4x4 nog mooier staan met frontgewicht , tevens jammer dat de Belgische Staat geen aangepaste oldtimer nummerplaten uitgeeft ipv die lange nummers op de plaat met € teken ervoor , je ziet ze ook op oldtimer auto s uit de jaren 30/40/50/60 , ik persoonlijk vind t een afbraak aan t voertuig.
+3
stijn-de-bock
@bas101 heb je gelijk in, ik ben ook geen Grote fan van die nummerplaten en nog minder van alle onduidelijkheden en reglementen, ik heb weet van trekkers waar een 4cilinder in hoort en een 6cilinder in ligt en zonder problemen door de keuring, een andere werd afgekeurd voor een paar verduringsscheurtjes in de banden.hetzelfde met de kleur van de brandstof en de rijbewijzen;geen agent die der nog aan uit kan.het is gewoon een grote puinhoop in België.
+1
Kramer U800
@stijn-de-bock Hier in Nederland hebben we daar als enigste land van de Europese Unie NOG geen last van maar dat gaat zo langzamerhand komen. Maar die ambtenaren daar in Den Haag hebben het tóch wéér uitgesteld, 6 maanden bovenop mei volgend jaar. Zal mij benieuwen of ze het niet nog langer laten duren en nog meer geld op kunnen strijken die dat moeten gaan doen. Aan de ene kant heb ik wel zin in de wetgeving hoe ze het van plan zijn omdat ik mijn Kramer dan beter kan verzekeren en dan ook legaal 65 km/u mag gaan rijden maar aan de andere kant ook weer niet door wat jij al zei...
Kramer U800
Dat MAN busje achter de MAN tractor is trouwens helemaal geen MAN onderhuids heb ik mij door een vrachtwagen chauffeur laten vertellen maar een Volkswagen met MAN logo haha
+1
stijn-de-bock
@Kramer U800 klopt,maar op papier ist wel een man.zo zijn er wel heel veel voorbeelden tegenwoordig, Renault kangoo en Mercedes citan,,,citroen berlingo en Peugeot partner,......enz.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de MAN meerdere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!