Vandaag op de rondrit in haasdonk.  Blijft imposant zo.. Foto is geplaatst door stijn-de-bock op 14-07-2019 om 17:38:45, met 7 reacties.

County Meerdere

stijn-de-bock
Vandaag op de rondrit in haasdonk. Blijft imposant zo.

Reacties

+1
B4CaseIH
Ik heb me altijd afgevraagd waarom die steken van die ford's altijd zo klein waren. Lijkt me niet erg sterk..?
+1
a3vandiejen
@B4CaseIH vind ik best een interessante vraag...
+1
a3vandiejen
Prachtig.
Kramer U800
Blijft inderdaad imposant totdat je hem moet besturen en het terrein af moet komen 😂 Dan word het dubbel imposant voor de bezoekers 😂 5000 keer steken 🙈
+2
stijn-de-bock
@Kramer U800 die mensen hebben 10 countys,de meeste op te grote banden,toch zie je die in de rondrit, en ze doen er veel,nooit sukkelen of opvallen dat ze de bocht niet kunnen nemen.
+2
stijn-de-bock
@Kramer U800 wat wel een nadeel is van die grote banden ondervindt je bij de eerste plas die je tegenkomt en een bui betekent een douche als je hier mee toert.☔☔💧🙈
.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van County ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!