Vandaag alvast de zode stuk gefreesd. Morgen met de diepploeg en Dozerbakken de rest in model brengen..Nog een stukje oud land (veel kleine akkertjes) dat opgeknapt mag worden voor een makkelijkere be

Massey Ferguson 7726

Siete
Vandaag alvast de zode stuk gefreesd. Morgen met de diepploeg en Dozerbakken de rest in model brengen..
Nog een stukje oud land (veel kleine akkertjes) dat opgeknapt mag worden voor een makkelijkere bewerking en een fris gewas.

Reacties

Fast Eddy
Heb je daar ook zo`n last van muizen?
Siete
@Fast Eddy
Laatst ben ik een poosje bij Hommerts/ Woudsend/ Balk aan het werk geweest. Daar is het een stuk erger dan onze directe omgeving, al merk je hier ook wel dat er genoeg zijn. Het was meer muizenjacht dan dat ze achter de wormen aan zaten...
Fast Eddy
@Siete

Ik was afgelopen zaterdag in Westhem bij Blauwhuis. Daar waren nog genoeg muizen te zien. Wat mij opviel is dat ze in de droogtescheuren van de klei hun nesten maken.
+1
Siete
@Fast Eddy
Die omgeving ben ik zelf al een poosje niet geweest, maar ik geloof je meteen. Dat was vorige keer ook een regio waar ze er heel veel last van hadden... Die ellende gun ik echt niemand..
oanejorrit12
@Siete waar dat dan? Dat is in de buurt
Quote:
Hommerts/Woudsend/Balk
Siete
@oanejorrit12
Zo'n beetje alle bermen vd Provincie. Ik was daar met frontmaaier en opraapwagen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 7726 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!