Foto van een Energic Onbekend. Ik sta op dit eigenste moment aan de bron... De gesloten fabriek van ets Patissier in Villefranche-sur-saone, ofwel de fabriek van het merk Energic... That can only mean

Energic Onbekend

1.382 foto's van @erik9831

erik9831
Foto van een Energic Onbekend. Ik sta op dit eigenste moment aan de bron... De gesloten fabriek van ets Patissier in Villefranche-sur-saone, ofwel de fabriek van het merk Energic... That can only mean one thing... Maybe 2 things 😄 😄 😄 😄

Reacties

wim-same
Staat al een tijdje leeg ook zo te zien. Wanneer is het merk Energic gestopt ?
+1
a3vandiejen
Mooi toch, ben je er wel geweest.
+2
erik9831
@a3vandiejen deze ochtend om 8u vertrokken en geen verkeer gehad. Was om 3u net voor Lyon 😊

Nu afgesproken met men Franse vriend voor de fabriek.
a3vandiejen
@erik9831 Dan heb je het goede moment gekozen. Ook wel eens lekker.
+5
erik9831
1982 hebben ze de deuren gesloten. Tot vorig jaar heeft er een kartonverwerkingsbedrijf ingezeten, nu zou het een bioscoop worden, maar het hoofdgebouw zou blijven staan.
+4
erik9831
Deel 1 van 2 is aangekomen 😄

(klik om te vergroten)

Deel 1 van 2
+2
a3vandiejen
Mooier kan niet zo voor de fabriek.
+1
Schluterfan
Was het een grote fabriek? Ik ken het merk wel, waar weet daarbuiten eigenlijk helemaal niets van deze trekkers. Altijd leuk als je op dit soort plaatsen komt.
erik9831

(klik om te vergroten)

Grijze dak alsook het terracotta kleurige dak is het huidige wat er nog staat. Alles van zand tot aan de straat (onderaan de foto) waren ook nog werkplaatsen. Ik dacht, zonder op te meten, een 2 hectare in totaal.
+3
Schluterfan
@erik9831

Goed dat er toch een deel bewaard blijft. Als ze dan nog moeite doen om te laten zien wat er in het verleden geweest is nog mooier!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Energic ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!