Foto van een Ford 2910 ergens onderweg in het zwarte woud. Niet alledaagse zeer mooie trekker met  maaibalk en mauser cabine.👌🏻

Ford 2910

2.485 foto's van @stijn-de-bock

stijn-de-bock
Foto van een Ford 2910 ergens onderweg in het zwarte woud. Niet alledaagse zeer mooie trekker met maaibalk en mauser cabine.👌🏻

Reacties

+2
jammermaarhelaas
Parchtig behouden trekker! Alles zo te zien nog origineel.
+1
stijn-de-bock
@jammermaarhelaas zeker ,denk nieuw gekocht door de huidige eigenaar die er 80 plus uitzag. Eén vriendelijke man maar ik kan geen Duits en begrijp dus niet altijd alles wat de mensen me willen zeggen.
+3
jammermaarhelaas
@stijn-de-bock

Als je het beeld uitvergroot zie je op de dieselolie filters 7-19 en ruim 3000 uur staan. Zeg maar krap 100 uur in het jaar, en kort geleden nog bij de service geweest.
+1
stijn-de-bock
@jammermaarhelaas schitterend, goed opgemerkt 👍🏻👍🏻
+2
Towaberg
Kabine sluit heel mooi aan👌
+2
stijn-de-bock
@Towaberg klopt.
stijn-de-bock

(klik om te vergroten)

+1
Kidd
Die is nog zowat als nieuw, zal niet veel uren hebben denk ik 😍
+3
stijn-de-bock
@Kidd de eigenaar woonde in de dorpskern en gebruikte hem voor hout te halen en een beetje gras te maaien voor de konijnen als ik het goed heb begrepen ,mijn Duits is slecht en de man zijn Nederlands was ook beperkt maar toch nog beter dan mijn Duits.maar ik denk ook dat de tractor er nog geen zwaar leven op zitten heeft.
+2
a3vandiejen
Heel mooi.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 2910 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!