Foto van een John Deere 7710,op aanvraag ook de originele foto in kleur,ergens onderweg in het zwarte woud.

John Deere 7710

2.474 foto's van @stijn-de-bock

stijn-de-bock
Foto van een John Deere 7710,op aanvraag ook de originele foto in kleur,ergens onderweg in het zwarte woud.

Reacties

a3vandiejen
Fijne trekkers om mee te rijden, een vriend van mij heeft er ook 1.
+1
stijn-de-bock
@a3vandiejen dit zijn beesten van tractors ,maar heb ooit een paar dagen voor het werk met een toen nog vrij nieuwe 7810 gereden en die viel mij en ook mijn collega enorm tegen op alle gebied,wij reden toen dagelijks met steyr cvt 150,170 en steyr 9145.Het kan gewoonte zijn natuurlijk maar de Johns hadden slechte punten bij het loonbedrijf waar ik toen werkte.ik hoop hiermede niemand te kwetsen, heb wel goede herinneringen aan John deere 2020,3040 en 3650.
+1
a3vandiejen
@stijn-de-bock Als ik er mee rij dan is het balen rijden, die ervaring mis ik dan ook. Maar soms zijn dingen zo
+2
valmet6400power
@stijn-de-bock
Niet dat het het gebrek aan comfort goedmaakt, maar het geluid daar kan toch weinig tegenop 😃
bartjuh
@valmet6400power een 7810 met tls rijd wel goed hoor. Rijd wel eens op 1 met tls en autopwr. Niks mis mee. Er rijd er ook 1 met powerquad en zonder tls. Die bokt nogal maar trekt beter dan die andere die een commonrail motor heeft

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7710 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!