Zo, de 2e snee ook weer binnen. Stal zit vol met kleine pakjes :). Foto is geplaatst door eicher4048driver op 20-07-2019 om 09:03:00, met 6 reacties.

Joskin Kipper

eicher4048driver
Zo, de 2e snee ook weer binnen. Stal zit vol met kleine pakjes 😄

Reacties

+2
Mooi vrachtje e
+2
105ls78
Mooi spul hoor
+2
eicher4048driver
@105ls78 Bedankt! Ben ook well trots op mijn materiaal als 19 jarige 😄
@eicher4048driver chapeau .doe zo voort .je projecten zijn altijd geslaagd zoals je houtklover en je kiepwagen ben al benieuwd naar je graslandwoeler
+1
eicher4048driver
@jens-vanderpoorten Ja als ik iets doe, dan doe ik het goed, én volledig. Dan kijk ik ook niet op de laatste cent maar het moet mijn goesting zijn. Niks fijner als met eigen materiaal kunnen werken dat volledig in orde staat en waar nodig zelf verbeterd 😉 Metaal voor de graslandwoeler ligt hier al gezaagd klaar om er aan te beginnen, moet nog wel wat onderdelen laten uitbranden. Zal nog wel een maand moeten wachten want heb het momenteel te druk met ander werken die voorgaan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Joskin Kipper ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!