Daarnet in het zwarte woud. Prachtige combinatie met maaibalk die de boer aan het smeren was en kleine köla opraapwagen in prima staat.

Deutz D4807

1.799 foto's van @stijn-de-bock

Daarnet in het zwarte woud. Prachtige combinatie met maaibalk die de boer aan het smeren was en kleine köla opraapwagen in prima staat.

Reacties

+5
bob de bouwer
Wederom weer een hele mooie foto.
stijn-de-bock
+2
Gavrie Willemsen
Ik snap dat niet...🙈 bij ons is zo iets al jaren helemaal verenneweerd 😢😢😢
+1
stijn-de-bock
@Gavrie Willemsen bij ons klagen ze,hebben ze nooit tijd,altijd veel stress,en hier opt gemak met klein materiaal en ze wonen ook in een mooi huis en een dikke auto op de oprit.
+2
Gavrie Willemsen
@stijn-de-bock en ook gelukkig, ook lieve kinders en een zorgzame vrouw.....
+1
wim-same
@stijn-de-bock Dank zij heel veel EU subsidie kan dat daar nog. wat een prachtige ontspannen tijd. dit zie je bij ons alleen nog bij hobby boeren.
+1
Fendt926Driver
@stijn-de-bock dit is vaak ook geen vetpot. en zijn ze er ook nog skileraar of rondleider bij in de winter. velen hebben er een vakantie huis bij of verhuren kamers.
alleen rondkomen kan alleen door subsidie.
er bestaat in de EU een bergboeren regeling. voor als je boert met beperkingen.
maar naar ik hoorde ging het meeste van die subsidie naar nederland
Gavrie Willemsen
@Fendt926Driver beperkingen? Alleen op steile hellingen boeren? Lijkt mij
inderdaad een grote beperking.....
+2
a3vandiejen
Echt mooi.
+2
olro 61
Echt mooie foto, typisch kleinschalig Duits boerenerf, waar de tijd even heeft stilgestaan. Jammer dat hij al klaar was met gras laden...nu kon je er meer niet bij zijn met maaien en laden, of de volgende dag terug komen...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D4807 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!