Foto van een Logo Loonbedrijf. In de nacht van zaterdag op zondag heeft loonbedrijf  De Kempen ons geholpen op het feestje Dominator op het E3 strand te Eersel met water sproeien tegen het stuiven. Het was daar ook zo droog dat wij en anderen geen hand meer voor de ogen zagen door het stof wat de zuigmachines produceerden. Vooral de laatste jaren begint dit meer regel dan uitzondering te worden. Er is altijd wel een loonbedrijf in de buurt die graag een nachtje meehelpen.

Logo Loonbedrijf

Foto van een Logo Loonbedrijf. In de nacht van zaterdag op zondag heeft loonbedrijf De Kempen ons geholpen op het feestje Dominator op het E3 strand te Eersel met water sproeien tegen het stuiven. Het was daar ook zo droog dat wij en anderen geen hand meer voor de ogen zagen door het stof wat de zuigmachines produceerden. Vooral de laatste jaren begint dit meer regel dan uitzondering te worden. Er is altijd wel een loonbedrijf in de buurt die graag een nachtje meehelpen.

Zelf uw fosfaatrechten kopen of verkopen??

Fosfaatrechten zijn nu het nieuwe melkquotum, bekijk hier actuele vraagprijzen en het aanbod.

Advertentie
Bezoek website

Reacties

a3vandiejen
Jij zit soms ook best ver met je werk.
+1
radium45
@a3vandiejen Ja wat is ver in deze tijd? Eersel is vanaf hier een anderhalf uur rijden, dus dat valt best mee. Wij hebben vaak het voordeel dat wij later op de avond en heel vroeg in de morgen op de weg zitten en zo dus vlot door kunnen rijden. Maar het begint gekker te worden hier, vorige week zaten de machines in Londen en eind deze week gaat er 1 richting de grens met Denemarken. Wij hebben ook wel opdrachten dat wij wel eens langer in de auto zitten als dat we aan het werk zijn. Bijvoorbeeld naar het Megapiratenfestijn in Marum. Dat is van hieruit altijd een best end.
a3vandiejen
@radium45 Ja inderdaad de tijden zijn vaak gunstig, ik heb drie jaar ook overal heen gereden toen we de groothuis bungalow,s door heel nederland lijmden , maar vond het op zich ook geen groot probleem.
radium45
@a3vandiejen Ik vind het maar niks dat gejakker op de weg. Je ziet wel veel, dat is een feit. Maar een uurtje rijden vind ik vaak al genoeg. Moeten ook nog weer naar huis rijden na een nacht werken.
a3vandiejen
@radium45 Daar heb je wel een punt...vaak dood moe natuurlijk.
radium45
@a3vandiejen Ja best wel, er zijn er wat bij die ook nog 10 tot 11 uur met een bladblazer op de rug gelopen hebben.
+1
a3vandiejen
@radium45 Petje af voor die mannen, ik had het geluk dat we om de beurt reden. Met lijmen ben je altijd samen.
a3vandiejen
@radium45 Dat is dan wel weer een heel avontuur, Londen of Denemarken.
radium45
@a3vandiejen Denk dat dit eerder regel dan uitzondering gaat worden hier.
a3vandiejen
@radium45 Nou ja...als het dan maar genoeg oplevert. Veel werk dus.
+1
radium45
@a3vandiejen Dat is een feit.
@radium45 wat voor werk doe je precies dan? als ik vragen mag? wel mooi toch zulke dikke klussen👌
+3
radium45
@johndeere6910forever Mijn buurman heeft een bedrijf wat gespecialiseerd is in evenementenreiniging. Dus alles wat er op afvalgebied komt kijken bij een evenement. Dat begint al bij de opbouw zoals hout afkomstig van decoratiemateriaal van de podia,s tot het laatste peukje of bekertje als het terrein weer helemaal leeg is. Wij doen alle grote evenementen in Nederland, enkele voorbeelden zijn Concert@see Parkpop Den Haag Dance- en Dutchvalley, alle evenmenten in de amsterdam arena zoals de toppers Pink en Metallica afgelopen maanden.. alle mega piratenfestijnen. Komt vaak voor dat wij in 1 weekend op meerdere feesten aktief zijn. Ik doe alleen de nachtdiensten, wij werken met zelfrijdende zuigmachines die direkt na afloop beginnen met het schoonzuigen van het terrein/stadion.
Oke vandaar👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Logo Loonbedrijf ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!