Deze kwam ik tegen onder weg,  vlug even foto nemen.... Foto is geplaatst door tombo op 25-07-2019 om 20:17:06, met 10 reacties.

Massey Ferguson 595

tombo
Deze kwam ik tegen onder weg, vlug even foto nemen...

Reacties

wim-same
Waren ook hele mooie trekkers. Reden fijn ook.
mdoornekamp
@wim-same wij hebben jaren lang een 595 Mk II gehad. Vond hem maar stug rijden. Wel sterk.
wim-same
@mdoornekamp Ik heb vroeger veel bij een loonbedrijf gewerkt, die o.a ook een 595 had, maar ik vond hem wel fijn rijden hoor. Het was wel zo, Ik had een Same Tiger 100, Die was met een hoog motor toerental heel sterk, en de MF moest eerst heel sterk in toeren afzakken om heel sterk te worden. Ik wilde met de MF 595 terug schakelen, maar dat moest ik juist niet doen. Toen begon hij pas sterk te worden.
mdoornekamp
@wim-same onze 595 liep maximaal maar 2100 toeren
wim-same
@mdoornekamp ja klopt. Same ook maar 2250 tot 2300. Alleen de ene motor blijft bovenin vasthouden en de andere bij een veel lager toerental.
mdoornekamp
@wim-same de 595 was ook veel sterker dan een jd 3030 die we toen ook hadden
+2
noordhof
Dit is wel een bijzonder mooie , je ziet ze bijna niet meer
noordhof
Zou deze er nog zijn ? Ben ik benieuwd naar!
+1
tombo
@noordhof Jazeker, deze is er nog

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 595 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!