Foto van een Fendt 209 S poseren met haagknipper.. Foto is geplaatst door A.H.S. op 27-07-2019 om 12:27:37, met 9 reacties.

Fendt 209

A.H.S.
Foto van een Fendt 209 S poseren met haagknipper.

Reacties

radium45
@A.H.S. Is dit defensieterrein?
A.H.S.
@radium45 Ja,we moesten wat hagen knippen rondom vliegveld Twente,Zuidkamp en het Forum
radium45
@A.H.S. Mag je daar wel fotograferen?
Fendt926Driver
@radium45 volgens mij mag je daar gewoon fotograferen.
Het is voor 75% opengesteld. En op de luchtfoto s voor de gecombineerde opgave is het hele terrein sinds 6 jaar ook al niet meer wazig gemaakt.
Heb 3 percelen strak aan de hekken van de vliegbases in gebruik. En kom er nog wel eens
+1
radium45
@Fendt926Driver Dat er een gedeelte opengesteld is klopt wel, wij komen er ook vaak, zijn verschillende muziekfeestjes daar op die basis.
+1
jehan
@radium45 eij komt toch ook overal ..nou ja overal bijna overal..
A.H.S.
@jehan Ja maar groen en tuinen zijn ook overal en groeit wel door als het niet te droog is,alleen de teken,eikenprocessie rupsen en wespen maken het werk de laatste tijd wel minder aangenaam. 😞
+2
A.H.S.
@radium45Die pick-ups kun je ook vanaf de weg zien staan,ik let er wel op wat ik fotografeer en plaats
Als wij dingen vergeten of verkeerd doen,krijgen wij daarvan ook foto's door defensie naar de zaak gemaild,vaak krijgen wij daar dan weer een print van.
Deze foto's zijn dan ook binnen de hekken gemaakt,zelf moeten we ook wel eens foto's sturen als we het hersteld hebben.
Het fotoverbod de laatste tijd wel weer wat beter aangegeven met nieuwe borden op de diverse lokaties,maar defensie had ook wat meer budget gekregen de laatste tijd.
Bij de Gasunie zijn ze veel strenger,daar mag je met een camera en telefoon gewoon het terrein niet op,die kun je inleveren bij de bewaking.
Is wel jammer,met je grasmaaier onder een 0,5m dikke gasbuis met 60Bar druk waar je net onder en tussendoor kunt,zou wel een leuk plaatje opleveren.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 209 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!