Foto van een tweetal Massey Ferguson Amerikaanse traptractoren gemaakt uit gegoten aluminium en 2 kindjes die heel blij zijn met hun speelgoed. Ik zou zelf ook wel een dergelijke traptractor willen vo

Massey Ferguson Meerdere

stijn-de-bock
Foto van een tweetal Massey Ferguson Amerikaanse traptractoren gemaakt uit gegoten aluminium en 2 kindjes die heel blij zijn met hun speelgoed. Ik zou zelf ook wel een dergelijke traptractor willen voor mijn dochter of voor mijn eigen verzameling maar der is niet makkelijk aan te komen. Foto gemaakt gisteren in panningen.

Reacties

+1
valere reynders
Heb nog een triangtraptractor voor renovatie te koop .
stijn-de-bock
@valere reynders is jammer genoeg toch niet te vergelijken met deze.
+1
David Bakker
Die traptrekkers zijn wel te koop hier en daar , het punt is dat ze duur zijn , maar ze gaan wel lang mee en behouden hun waarde .

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Massey Ferguson ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!