Kijk, daar heb je Bosch Loonbedrijf Grondverzet en Verticaaltransport (Hengelo gld) × met een Merlo 40.25.

Merlo 40.25

dylan norde
Kijk, daar heb je Bosch Loonbedrijf Grondverzet en Verticaaltransport (Hengelo gld) × met een Merlo 40.25.

Reacties

massey8690
En nu ben ik erg benieuwd naar de gebruikers ervaringen tussen deze 2!
Specialist in de buurt heeft een manitou gekocht, dat snap ik dan weer niet.
dylan norde
@massey8690 de rechter natuurlijk
guus hiddink
@dylan norde linker baal stro onder en in de brand ermee kroam!
+2
B - W
Quote Reactie van @guus hiddink:
@dylan norde linker baal stro onder en in de brand ermee kroam!
Reageer @guus hiddink


Dat ‘Magni’ 🤣
massey8690
@guus hiddink ook al ervaring met de magni dan?
Leek mij zo'n mooie compacte, lichte en rustige machine, maar ik hoor er tot nu toe dus nog niet echt positieve verhalen..
+1
guus hiddink
@massey8690 het zicht rondom is slecht ,hij heeft geen vlakke onderwagen geen kantelcabine geen snelwissel op de banden doet ie niks door alle beveiligingen ,zicht naar boven is slecht.Afstempelen gaat langzaam,en merlo is veel sterker op de stempels.
massey8690
@guus hiddink ahhzo, ja dat zijn idd praktische details die zo'n machine uiteindelijk moeten doen slagen, het is een jong merk, dat moeten ze allemaal nog leren denk ik..
Hoorde toen zo'n verhaal dat de hoofd ontwerper bij manitiou weggegaan was en zelf dus magni opgezet heeft, en dat zou resulteren in machine met veel betere eigenschappen dan een manitou.
Toch koopt een beginner (wel een kenner) hier in de buurt een manitiou.
Terwijl er ook een magni in de buurt loopt in de sanering, en zij er wel over te spreken zijn. (Al kon dat ook al snel beter zijn dan hun voorgaande dieci machine's 🙈).
guus hiddink
@massey8690 als ik moest kiezen tussen manitou en magni dan koos ik ook voor magni manitou heeft de naam en dat het enigste heb 6000uur met zo'n voertuig gedraaid en hij kon mij absoluut niet bekoren
guus hiddink
Kan nog wel 2 plussen opnoemen voor en achteruit in joystick en de zeer aangenaam rustig draaiende motor al wordt die weer ernstig verstoord door een oliekoeler wat helemaap niet nodig is voor zo'n machine
massey8690
Zit zelf veel in de dakmontage op een starre jcb verreiker en kom weleens wat tegen dus vandaar mijn interresse.
guus hiddink
Oke op zo'n manier

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Merlo 40.25 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!