Ook in panningen stond er een Duitser met zijn dochter folders te verkopen. Een hele koffer met behoorlijk zeldzame  folders en manuals van voor en na de oorlog. Vooral van hanomag,lanz,zettelmeyer,..

Onbekend Folder

stijn-de-bock
Ook in panningen stond er een Duitser met zijn dochter folders te verkopen. Een hele koffer met behoorlijk zeldzame folders en manuals van voor en na de oorlog. Vooral van hanomag,lanz,zettelmeyer,.... hoewel het vaak om 100 euro per item gingen er veel van de hand op korte tijd.

Reacties

+3
arjanvw
Viel je oog op de folders of op de folder lady? 😂😂
+2
stijn-de-bock
@arjanvw om eerlijk te zijn op alle twee maar de folders zijn wel heel appart hoor.
+2
Kramer U800
@stijn-de-bock Mijn oog zal gelijk op die folders vallen, voor de vrouwen zijn de schoenenwinkels een 'snoepwinkel' maar voor ons is dit een 'snoepwinkel' de verkoopster ziet er maar chagrijnig uit al vraag je het mij 😅
+2
casejxu
@Kramer U800 er had wel een vrolijker frontje opgemogen 🙈
+2
fendt308-driver
@casejxu
Van lachen word je niet zwanger 🙊
+1
casejxu
@fendt308-driver nee maar t maakt t wel leuker
+2
@fendt308-driver zo kijkende kon t anders ook nog een poos duren 😜
+2
Gavrie Willemsen
Ha ha jij weet ze wel te nemen. De foto’s uiteraard hè...... 😜😜

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend Folder ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!