Foto van een Claas Dominator bij de buren de gerst eraf schuiven.. Foto is geplaatst door radium45 op 30-07-2019 om 18:13:08, met 8 reacties.

Claas Dominator 88SL

radium45
Foto van een Claas Dominator bij de buren de gerst eraf schuiven.

Reacties

SJB533
Oude Domi?
JD3010
@SJB533 inderdaad, je ziet de typische kenmerken van de Dominator. 😉
Fast Eddy
Apart gedorst. Lijkt wel mooi vanuit de lucht. 👍
+3
radium45
@Fast Eddy Nou, wat ik direkt dacht bij het maken van deze foto, dat deze bestuurder wel eens dezelfde man kon zijn die het later persen moest. Hij heeft er echt rekening mee gehouden dat de pers heel gemakkelijk zijn werk kon doen. Nu was dat niet dezelfde man maar het zegt dan wel weer iets over zijn vakmanschap. De meesten gooien het stuur meteen om als het maaimes het staande gewas uit komt.
cb6520
@radium45 maar zulke bulten zijn ook niet altijd handig met persen
+1
radium45
@cb6520 Dit is maar een smal maaibord van rond de 3.60 mtr en dus relatief kleine zwaden. Ik kon aan de snelheid van de pers niet zien dat die daar echt van onder de indruk was.
JD3010
@radium45 Hakselaar aan, dan heb je nergens meer last van. Na 2jaar draaide die bij mij ook weer.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Dominator 88SL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!