Foto van een Schlüter Compact 950 TV in panningen, heb er 5 minuten ingezeten en genoten van het apparte interieur en uitzicht op de mooie neus van deze trekker.

Schlüter Compact 950 TV

stijn-de-bock
Foto van een Schlüter Compact 950 TV in panningen, heb er 5 minuten ingezeten en genoten van het apparte interieur en uitzicht op de mooie neus van deze trekker.

Reacties

new holland koen
Zie ik het goed dat er op de urenteller (bijna) 2114,4 uur staat? Is hij dan een keer rond geweest al?
+1
valmet6400power
@new holland koen
Of dat, of misschien de uren sinds een motorrevisie om maar wat te noemen?
+2
Schluterfan
@new holland koen

Uren zijn niet origineel, teller heeft stil gestaan en toen ik de meters liet reviseren heb ik ze gelijk op 0 laten zetten. Er staan nu 114u op sinds september 2018.
new holland koen
@Schluterfan ahh op die manier.
Wel echt een prachtige machine om heeel trots op te zijn!
+1
Schluterfan
@new holland koen

Danku. De uren werk die erin zitten zijn het zeker waard geweest.
+1
a3vandiejen
Prachtig toch.
valmet6400power
Is dat "witte" kastje, rechts op de foto, af-fabriek? Ziet er niet echt chique uit.

Zijn de trekker eigenaren daar een beetje bereid om je toe te laten tot hun tractoren?
+1
Schluterfan
@valmet6400power

Er zijn genoeg mensen die het mij gevraagd hebben om er even in te gaan zitten en zolang ze het gewoon vragen heb ik geen probleem. Maar er zijn er altijd die denken dat de evenaar door hun gat loopt en zomaar de deur open gooien en erin klauteren. In Oudenaarde (B) kom je zo'n dingen tegen, in Panningen gelukkig niet.

Dat kastje heb ik zelf gemaakt en erin gezet. Extra meters erin omdat controlelampjes niet alles zijn. Ik heb het ook gespoten in het kleur van het chassis zodat het toch iets of wat bij de test hoort.
a3vandiejen
@Schluterfan Je hebt helemaal gelijk , als het netjes gevraagd word....
valmet6400power
@Schluterfan
Okee! Begrijpelijk! En ook dat je zelf extra meters hebt gemonteerd dan heb je toch een stukje extra controle tijdens het werken met de trekker.
Ik kon helaas niet komen want we waren aan het combinen dit weekend..
+1
Schluterfan
@valmet6400power

Oliedrukmeter zat er niet in, en heb je ook geen plaats voor. De betrouwbaarheid van de temperaturen en brandstof meter vond ik ook te wensen overlaten. Als de wijzertjes bij een bepaald toerental op hol slaan, word je tijdens het werken ook niet vrolijk van. Denk dat het komt door de spanningsregelaar. Omdat ik toch zeker de oliedrukmeter erin wou, gelijk maar aparte temperatuur en brandstofmeter erbij gezet.
+1
Freggel
@Schluterfan bij de werktuigdagen zijn er dan ook veel bezoekers die het als een soort van beurs zien waar alles toegelaten is. Snappen niet dat er bij een mooi onderhouden trekker ook een trotse eigenaar kan zijn die z'n materiaal graag met respect behandeld ziet...
Verder wel leuk om mee te maken. Ben er jammer genoeg 2 jaar geleden niet geraakt wegens een trouw van familie in het buitenland en dit jaar geraak ik er ook niet wegens babyborrel van ons eigen dochter. Zal voor binnen 2 jaar zijn...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Compact 950 TV ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!