Foto van een MAN frontgril in panningen. Een mooi onderdeel waarbij ik me van alles afvraag zoals welke mooie trekker is hier voor gesloopt? Dit zou ook mooi passen in het interieur van mijn stalletje

MAN Onbekend

2.474 foto's van @stijn-de-bock

+1
stijn-de-bock
Foto van een MAN frontgril in panningen. Een mooi onderdeel waarbij ik me van alles afvraag zoals welke mooie trekker is hier voor gesloopt? Dit zou ook mooi passen in het interieur van mijn stalletje maar daar is dit meestal wel iets te duur voor.

Reacties

+1
Kramer U800
Deze ziet er nog heel mooi uit zonder butsen en deuken maar in originele toestand. De meeste maken er een tafelvan voor binnen in huis. Maar je zal maar net zo'n gril zoeken, dan kan je je geluk niet op!!
+2
bas101
Deze is van een 2P1 of 4P1 , heb vorig jaar een MAN motorkap aan iemand verkocht die m ook binneshuis als decoratie ging gebruiken dus dat schijnt idd in de mode te zijn .
+1
stijn-de-bock
@Fast Eddy zoiets zie ik mezelf nog te kopen, zeker nu ik er ook de gepaste ruimte voor heb,hoewel mijn nieuwe schuurtje hoogstwaarschijnlijk ook wel snel helemaal gevuld zal raken ga ik toch proberen me in te houden, de hobby is immers voor mijn hele leven en mag nooit klaar zijn.😉
+2
Fast Eddy
@stijn-de-bock

Dat is ook wel mooi voor aan de muur. Zoiets wat @erik9831 heeft gemaakt van een motorkap en gril lijkt mij ook wel wat.
+1
erik9831
@Fast Eddy de wijnbar is top... Zoiets aan de muur is inderdaad leuk.
+1
bas101
4p1 of 4r3

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van MAN ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!