Maandag was ik om 16u45 terug thuis. De 460km en dik 18u rijden zijn het meer dan waard geweest.. Foto is geplaatst door Schluterfan op 31-07-2019 om 18:47:04, met 9 reacties.

Schlüter Meerdere

Schluterfan
Maandag was ik om 16u45 terug thuis. De 460km en dik 18u rijden zijn het meer dan waard geweest.

Reacties

+3
stijn-de-bock
Jij bent geen halve maar een hele liefhebber.👌🏻👌🏻👌🏻👍🏻
valmet6400power
Wat voor verbruik heb je gerealiseerd?
+6
Schluterfan
@valmet6400power

Heb ik eigenlijk geen idee van. Toen ik in Scherpenheuvel weer vertrok heb ik nog eens 100l in de bak erbij gedaan en die was weer bijna vol. Ik ben normaal geen volgas rijder maar in de terugreis heb ik toch vaak volgas gereden omdat de wegen het toelieten. Dat heb je in België niet vaak...
schluterman
@Schluterfan spulletje weer veilig thuis. Het was een mooi weekend 👍
erik9831
@Schluterfan Leuven was niet veel verder dan Scherpenheuvel hoor... 😞 😂
Schluterfan
@erik9831 ben jij vandaar? Scherpenheuvel is 130km van hier. Een vriend van mij woont daar, dus handig om de trekkers daar te zetten en in een b&b te logeren.
erik9831
@Schluterfan ah OK, handig dat je dan zo op die manier een slaapplaats hebt. Ik ben van wilsele, deelgemeente van Leuven. Is maar een goeie 20 minuten van hier Scherpenheuvel.
+1
Schluterfan
@erik9831

Ooh, ja das dichtbij. Maar ze konden mooi bij de andere Schlüters staan daar, das wel handig 😀

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Schlüter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!