Foto van een Massey Ferguson Meerdere. 6465 en 7615 de grote pakken binnen zetten voor de regen.. Geplaatst door Wilco vd Kuilen op 04-08-2019 om 17:20:58, met 6 reacties.

Massey Ferguson Meerdere

Foto van een Massey Ferguson Meerdere. 6465 en 7615 de grote pakken binnen zetten voor de regen.

Reacties

Fendt926Driver
Laadt je de grote pakken per 2 af?
De 70cm hoge pak ik per 4 en de 90 cm hoge per 3.
De laatste 90 cm pakken waren gesneden en volgens mij geperst door een high denseti pers. Die kwamen gemiddeld op 430 kg per baal voor mooi droog stro
Normaal zit er bijna 100 kg minder in
Wilco vd Kuilen
@Fendt926Driver 4 gaat niet met deze prikker. Dan moet je een hogere balk hebben, maar dat is in een krappe loods onhandig. We lossen vaak per 3. We waren nu aan het klampen voor de regen. Maar in het land was het te hobbelig dus hebben we ff snel per 2 geladen en per 2 gelost.
Fendt926Driver
@Wilco vd Kuilen klopt. Heb zelf een 2m frame voor 3 of 4 balen tegelijk.
Maar met stapelen moet altijd een volle prikker bovenop anders gaat het frame door de golfplaten
+1
Wilco vd Kuilen
@Fendt926Driver inderdaad dat heb je zo voor mekaar.😅 Dit duurt op het land iets langer maar de voorlader heeft ook minder te lijden.
Fendt926Driver
@Wilco vd Kuilen klopt helemaal.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Massey Ferguson en hebben de trefwoorden balen en stro halen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!