Fam. Schlüter nog eens verenigt voor een familiekiekje!Van links naar rechts: Compact 950TV, Super 1250VL Special, Super 1900TVL-LS Special en Super 1250VL-LS Special.

Schlüter Meerdere

Schluterfan
Fam. Schlüter nog eens verenigt voor een familiekiekje!

Van links naar rechts: Compact 950TV, Super 1250VL Special, Super 1900TVL-LS Special en Super 1250VL-LS Special.

Reacties

Wat is het verschil tussen die 2 die voor de wagens staan eigenlijk? (buiten de frontlift dan)
+2
Schluterfan
@fendt716,311driver

De mijne heeft geen Lastschakeling (LS) (Hoog/laag). Toen der tijd zat hierdoor een prijsverschil van zo'n 7000DM dat de lastgeschakelde duurder was. Ik wou toen der tijd ook liever een LS versie, en als het kon met EHR, maar die zijn er weinig, en onze pa wou liefst zo'n eenvoudig mogelijke.En 2dehands heb je sowieso al niet veel keus. Het aanbod in 2005 was al gene vette, verre van nu...
+1
schluterman
Mooie foto Simon zo met alle schlüters bij elkaar 👍👍👍
Simon heeft wim zijne 1250 geen ral 3002 want de rest is donkerder van kleur of is dat meschien efect van autolak 😃
+2
Schluterfan
@schluter jan van samang

Schluter is officieel geen ral 3002. Wim heeft het kleur laten scannen en daar de verf laten mengen. Heb ik bij mijn 950 ook gedaan. Ze hebben veel verschillende soorten rood gebruikt. De meeste nemen ral 3002. Bij de 450 ga ik ook kijken om het kleur te scannen.
+3
Towaberg
Als ik zo een foto zie, ben ik blij dat er zo veel tractor( gekken) fans zijn! Top, mooi, prachtig👍👌🤙
+2
Uni-Trac
Prachtig!!
+1
olro 61
Mooie foto.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Schlüter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!