Tractortreffen Prum Dld. Foto is geplaatst door RVM op 04-08-2019 om 19:40:15, met 6 reacties.

Kramer U800

RVM
Tractortreffen Prum Dld

Reacties

Kramer U800
@RVM Wauw nu zie ik hem pas! Mooi exemplaar dit! Ik heb er nog maar 1 foto van gezien. Ik heb er zelf ook zo één, die ik aan het restaureren ben.
Alleen wel jammer dat het neus logo schuin hangt, er traanplaat op de spatborden zit en dat er allemaal toeters en bellen op gemaakt zijn. Geeft een mooi geluid hè zo'n machine? 😀
RVM
@Kramer U800 heb m niet horen lopen. Vond het wel grappig om m hier op TF te zetten. Stond veel mooi spul.
Kramer U800
@RVM Oké, jammer. Hij valt eigenlijk niet onder een tractor maar ook niet onder een vrachtwagen, het is een Straßenzugmaschine, in het Nederlands eigenlijk een straattrekker. Dat er veel mooi spul stond zal wel, dat weten die Duitsers wel met een braadworst en een flesje bier erbij.
RVM
@Kramer U800 mwoah mijn mening over Duitsers is net iets anders, bier en worst oké, best wel leuke trekkers ( vooral omdat allrad daar standaard is en bij ons luxe ) maar als het geen Duitse trekker is, kennen ze het niet en boeit ze het nog minder.
Kramer U800
@RVM Dat is wel waar, bij de meeste merken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kramer U800 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!