Mijn miniatuurtjes (zijn er niet veel) maar eens bovengehaald en in een kast gestoken.. Foto is geplaatst door Saeghershof op 06-08-2019 om 16:55:18, met 8 reacties.

Onbekend miniatuur

Saeghershof
Mijn miniatuurtjes (zijn er niet veel) maar eens bovengehaald en in een kast gestoken.

Reacties

stijn-de-bock
Goed bezig, ik heb er ook een paar.😉
+1
Saeghershof
Ik koop er elke jaar 1 of 2 in lochristi. Je hebt da soms als je iets voor de eerste keer ziet zeg je wow die moet ik hebben. Awel die breng ik da mee.
+1
stijn-de-bock
@Saeghershof ken dat gevoel.
Saeghershof
@stijn-de-bock ik denk dat we niet alleen zijn. Die dat gevoel kennen
stijn-de-bock
@Saeghershof klopt volledig ,zeker als je al die plastic zakken naar buiten ziet gaan op zo een beurs.
Saeghershof
@stijn-de-bock da is soms echt zot. Maat van mij heeft ooit 3 karren laten maken iemand die op de beurs in lochristi stond en zelf karren op schaal bouwd. Hij was meer dan 500 euro armer.
stijn-de-bock
@Saeghershof die karren ken ik,is prachtig maar toch een beetje te duur voor mij,anderzijds heeft mijn hele verzameling miniaturen, folders en ook de echte tractors al een forse duit gekost.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend miniatuur ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!