Foto van een Fendt 930, deze fendt heeft toenstraks nog even 70 pakken koolzaadstro geperst.. Geplaatst door Deutz-Fahr-Rijder op 06-08-2019 om 23:22:38, met 5 reacties.

Fendt 930

Foto van een Fendt 930, deze fendt heeft toenstraks nog even 70 pakken koolzaadstro geperst.

Reacties

a3vandiejen
Mooie foto.
+1
Deutz-Fahr-Rijder
@a3vandiejen dankje Adrie
Fendt926Driver
@Deutz-Fahr-Rijder zijn dit nou geen dagen dat je voor de hobby nog even de (baas?) Voorlader voor de dx85 hangt en even meehelpt laden?
+1
Deutz-Fahr-Rijder
@Fendt926Driver nee helaas, dat duurt te lang en dan moeten we eerst heel wat keeringen vervangen, en de oliepomp en de ventielen hebben al hun beste tijd gehad, dus de voorlader komt er niet aan. Maar we hebben hem nog wel in de hoek van de schuur staan. Het is ook een baas voorlader inderdaad👍🏻

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 930 en hebben de trefwoorden persen en koolzaad geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!