Foto van een Massey Ferguson 6465 Dynashift. Het laatste stro van 2019!. Geplaatst door Wilco vd Kuilen op 09-08-2019 om 21:17:20, met 8 reacties.

Massey Ferguson 6465 Dynashift

Foto van een Massey Ferguson 6465 Dynashift. Het laatste stro van 2019!

Reacties

HJ_
Mooie combi! Hoe lang ben je nu?
wim-same
@HJ_ Te lang. Alleen het stro is al 15 meter.
wim-same
Probleem is vaak bij de boer op het erf met zo'n lange wagen. In de polder heb je ruimte genoeg.
+1
Wilco vd Kuilen
@wim-same klopt, maar met de stuuras sta je versteld op hoeveel plekken je kunt komen. Het oversteken en uitzwenken is alleen oppassen. Als je in meerdere lengtes wagens hebt kan je altijd selecteren wie naar het krappe adres gaat dus dat komt altijd goed.
HJ_
@wim-same ik heb meestal meer last van die stroprikker onderweg. Nu is deze op de foto nog niet zo heel lang. Maar je kunt niet hoog aanhalen anders zit je zo in een verkeersbord of lantaarnpaal.
+1
wim-same
@HJ_ De stro prikker prikte ik meestal in een baal tijdens transport. Wij werden via de mobilofoon ook wel gewaarschuwd als er ergen politie stond. ha ha.
+2
wim-same
Dat is waar, als je meerdere wagens heeft kan je selecteren. en met een gestuurde oplegger kan je in veel hoeken komen. Ik zie het ook wel met gestuurde stenen opleggers, waar zij kunnen komen kan ik met een 9 meter bakwagen nog niet komen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6465 Dynashift en hebben de trefwoorden balen halen , stro en balen wagen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!