Foto van een Ford 4600 met kemper super maiswolf met kemper universal wagen. Vandaag de strooier gedemonteerd en de hakselaar bijgestipt en de laatste technische puntjes aangepakt.

Ford 4600

Fordje4600
Foto van een Ford 4600 met kemper super maiswolf met kemper universal wagen. Vandaag de strooier gedemonteerd en de hakselaar bijgestipt en de laatste technische puntjes aangepakt.

Reacties

+1
olro 61
Prachtig.
+1
wim-same
Nog opzet schotjes op de strooier zetten ?
+1
Fordje4600
@wim-same heb een tekening van de originele schotten, planken heb ik gehaald voor een afgesproken prijs en er stond een totaal andere prijs op de factuur. Heb ze terug gebracht aangezien dit niet de eerste keer is. En nu kan ik wel planken halen maar heb nu helaas niet genoeg tijd meer
+2
Mooi combinatie
+1
jehan
Mooi mooi ..heb ook een kemper maisolf in de schuur staan
Fordje4600
@jehan deze heeft mijn opa nieuw gekocht en weg gegeven aan een jongen die mn opa wel eens hielp. Daarna kregen we een claas jaguar 60 sf
jehan
@Fordje4600 aha hoe heb je hem terug gekregen dan ?.de mijne hebben we twederhands gekocht en toen hier thuis en bij buurman jaren gekneusd..hakselen wil ik het maar niet noemen
+1
Fordje4600
@jehan stond nog steeds bij die kennis, ik zij toen ik een jaar of 13 14 was dat ik ook eens mee wil doen met hakseldagen en een hakselaar kopen. Toen zij pa dan heb je geluk we hebben er nog een, en die stond nog steeds op dezelfde plek waar hij 30 a 35 jaar geleden neer is gezet onder een afdak.
Ik vroeg aan de beste man of ik hem mocht hebben vorig jaar en hij zij ik weet niet of ik hem toen gekoxht heb of wat maar haal maar op als ik er maar niet druk mee word.
jehan
@Fordje4600 kijk mooi is dat .ik ga de mijne niet oververven ..heb er twee jaar terug nog mee gereden met oldtimer rit.
Fordje4600
@jehan deze zag er gewoon niet meer uit, als je dichtbij komt is het ook heel ruw... alles was zo ingeroest en dat vond ik niet mooi staan achter mn opgeknapte 4600. Alleen nog de logos en letters erop spuiten en ooit een andere achterkap zien te vinden
jehan
@Fordje4600 die logos en letters hoe ga je dat precies doen ?
Fordje4600
@jehan ik heb de letters en logos nagemaakt op de computer en op maat geprint, die wil ik er op plakken, de rest van de hakselaar afplakken en dan met gele verf spuiten.
+1
jehan
@Fordje4600 aha .wel fotos van maken he
Fordje4600
@jehan zie je vanzelf wel op tractorfan👍
Hofloeks
@Fordje4600 Hallo, wij zijn ook met een Maiswolf (gewone) aan het opknappen en kunnen geen stickers vinden. Kun en wil je eventueel je logos om te spuiten beschikbaar stellen en zo ja wat kost dat? En welke Ral kleur heb je gebruikt voor geel?

Hoor graag

Harrie
Fordje4600
@Hofloeks de logo's heb ik helaas niet meer... ik had toevallig een spuitbus met gele verf die er op lijkt in de kast staan, de ral nummers weet ik niet zo uit mijn hoofd.
Hofloeks
@Fordje4600 Helder, bedankt voor de reactie
assink
Opzetschotten maken van damwand, gaat veel sneller Joey. Hebben hier zo snel niet wat liggen, maar misschien de andere buur nog wel.
Fordje4600
@assink klopt, maar ik heb een tekening van originele schotten en wil dat graag na gaan bouwen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 4600 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!