Foto van een Schlüter Super 1500TVL Special.. Foto is geplaatst door Schluterfan op 10-08-2019 om 18:23:05, met 14 reacties.

Schlüter Super 1500TVL

Schluterfan
Foto van een Schlüter Super 1500TVL Special.

Reacties

+3
schluterman
Op cultuur wielen dat is ook apart
+1
Schluterfan
@schluterman

Trekker staat zo al 10 jaar permanent op deze wielen.
+1
steyrlanzboy
@Schluterfan vet ding
Stier69
Dacht even dat het een schaalmodel was.Maar wat een mooie trekker,zelfs op cultuurwielen.
Koiter
@Stier69 Dat ging mij net zo 😂
Schluterfan
@Stier69

Volgens de vrouw van de eigenaar heeft hij op gebied van zijn trekkers een beetje een kuisfobie 😂 . Ondanks dat de groene met rode velgen die hij ook heeft niet bij zijn liefhebberij past, blinkt deze ook als een spiegel.
Deze heeft precies al veel gewerkt aan het dak te zien het ziet zwart van het domp
+1
schluterman
@schluter jan van samang dat moet ook dat is bij onze compact 850v ook zo 💪💪💪💪💪
+1
Schluterfan
@schluter jan van samang

Komt omdat de uitlaat te dicht staat tegen het dak. Bij onze 1250 staat hij wat verder, scheelt wel.
Stier69
@schluter jan van samang Maar ik denk dat deze trekker ooit weer zoveel waard is dat ie de aanschaf overstijgt.Zwart dak maakt dan niet meer uit. Of is dat al het geval?
Schluterfan
@Stier69

Laat ons zeggen dat de prijzen goed op weg zijn om die nieuwprijs te overtreffen. Maar zoals ik veel zeggen tegen mensen die mij vragen wat een bepaalde Schlüter waard is, het is maar wat de gek ervoor geeft. Prijzen op zoiets plakken vind ik nog steeds moeilijk.
Stier69
@Schluterfan Zo is het wel.In dit segment zijn er maar weinig die kunnen winkelen.Ik in ieder geval niet.Zo staat er nu ook een perfecte 615 lsa-e op MP,maar ja die prijs......Daar staat Schlüter mijns inziens nog boven.
Schluterfan
@Stier69

Moesten de prijzen blijven hangen zijn, zoals bvb in de jaren 90, dan stond de schuur vol, en ik denk dat er op een gegeven moment ook geen meer zouden binnen kunnen ook hahaha. Maar zover zal het met de huidige prijzensituatie zeker niet komen!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 1500TVL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!