Foto van een Giant 4548 Tendo, gisteren ronde balen gehaald op het werk van een huurweide een kilometer of 7 verderop. Verreiker heeft zich heen en terugweg goed gehouden, mede door goed schoonmaken v

Giant 4548 Tendo

SanderH
Foto van een Giant 4548 Tendo, gisteren ronde balen gehaald op het werk van een huurweide een kilometer of 7 verderop. Verreiker heeft zich heen en terugweg goed gehouden, mede door goed schoonmaken van de koelers voordat we wegreden.

Reacties

casejxu
Hoe bevalt dit?
+1
SanderH
Kwa werken is het wel een fijne machine, mooi compact en kleine draaicirkel. Ingeschoven kan die ongeveer 1800 kilo tillen, maar volledig uitgeschoven nog maar iets van 500, bak grond is dan al teveel. Verder kwa rijden zit er weinig comfort aan, mechanisch geveerde stoel en beetje stuiteren op de banden soms.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Giant 4548 Tendo en hebben de trefwoorden balenklem , verreiker en Balen Laden geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!