Foto van een Fendt 1042 met een Nuhn treintje. Combinatie is van de gebroeders Ijsseldijk in Ontario Canada

Fendt 1042

65 foto's van @baksborculo

baksborculo
Foto van een Fendt 1042 met een Nuhn treintje. Combinatie is van de gebroeders Ijsseldijk in Ontario Canada

Reacties

KlaasM
Dik spul daar. Hoeveel kuub neemt zoon trein mee?
baksborculo
Jaazeker, daar hebben ze de ruimte, ik meende iets van 42/44 m3 @KlaasM
baksborculo
@John k staat uitleg te geven, nog bedankt voor de rondleiding👌🏻
+1
John k
@baksborculo 😎😎😎die gabber staat net te wijzen alsof die er verstand van heeft........
baksborculo
Aahjoh dat zijn we van hem gewend hier denkik 😜@John k
KlaasM
Waarom in 2 tanken? Is 1 grote geen optie?
+1
930triplemaaier
@KlaasM dan moet je met gedwongen besturing aan de gang en dat is ook niet altijd storingsvrij
MaxxuM4ever
In Nederland zie ik alleen maar 1050’s, snap bijna niet dat fendt er een serie van gemaakt heeft, in Canada kopen ze toch wat kritischer zeker dan
baksborculo
Scheelt nogal in de prijs of je een 1050 of een kleinere koopt.. @MaxxuM4ever
+1
Fast Eddy
@MaxxuM4ever

En een Fendt heeft daar niet zo`n grote restwaarde als in Nederland denk ik.
baksborculo
Daar had ik niet aan gedacht maar denk dat dat inderdaad ook mee speelt. Je ziet ze daar lang niet zoveel als bij ons.@Fast Eddy
MaxxuM4ever
@Fast Eddy Maar dan is zo’n fendt voor een paar duizend euro toch zo weer in Europa als daar de prijzen zoveel hoger liggen? Ik neem aan dat de Europese opties zoals een hef, meerdere aftakas snelheden en een meerdere luxe hydrauliek ventielen er of wel op zitten of makkelijk op te bouwen zijn.
De wereld lijkt wel steeds kleiner te worden. Vroeger ging je naar je locale dealer als je wat nodig had, toen kreeg je met de agri trader zicht op het aanbod in heel Nederland en nu Google je je wens met heel Europa of zelfs de wereld als zoekgebied.
Fast Eddy
@MaxxuM4ever

Meeste zit geen fronthef op. Waar je nog meer mee zit zijn: steekassen, andere verlichting, afakas is meestal 1000 tpm en op sommige grote Fendt trekkers zit geen hef op.
Maar alles zal er wel op te bouwen zijn. Maar dat zal wel aardig wat kosten.Tel daar de prijs van het verschepen bij op dan denk ik dat je beter 1 in Europa kan kopen.
baksborculo
Klopt, je ziet het andersom wel heel veel. Europese trekkers halen ze massaal naar Canada omdat ze in europa veel goedkoper zijn. @Fast Eddy
MaxxuM4ever
@baksborculo scheelt ook een berg importheffing volgens mij als er al een paar uurtjes op de teller staan, mijn buurman heeft ook wel eens een maand een nieuwe trekker gehad om hem 2ehands te maken zodat hij als zodanig voor export kon naar Canada.
baksborculo
Geloof van wel idd @MaxxuM4ever

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 1042 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!